Wall of Friends

Op deze pagina vind je onze ‘Wall of Friends’. Dit zijn mensen die een betekenis voor de groep hebben gekregen, bijv. door het organiseren van een CAL of die we om een andere reden in het zonnetje willen zetten!


Het Beheer van Crochet Friends

♡ Crochet Boost ♡

13480065_10206650061953573_472703858_n

Crochet Boost is de persoonlijke pagina van Claudia, oprichtster en beheerster van onze groep.

Sinds juli 2014 is zij begonnen met haken. Ze haakt van alles, van dekens tot knuffels of omslagdoeken, zolang het maar een project is wat haar aanspreekt.

Ze is vaak met meerdere projecten tegelijkertijd bezig omdat ze van afwisseling houdt en heeft soms een “boost” nodig om haar creaties ook daadwerkelijk af te werken. Geef jij haar een boost door haar pagina een like te geven?

♡ Hooked by Joyce ♡

joyce

Hookedbyjoyce is de persoonlijke pagina van Joyce, beheerster van onze groep.

Sinds begin 2015 is zij begonnen met haken.

Ze haakt eigenlijk van alles, zolang ze het maar leuk vind en de projecten maar niet te groot zijn.om te maken. Ze zou een like op haar pagina natuurlijk ook erg waarderen!

Sinds juli 2015 heeft ze ook een klein webwinkeltje op Etsy. Nemen jullieook even een kijkje daar?

♡ Kaatjes Haakcreaties ♡

erica

Kaatjes Creaties is de persoonlijke pagina van Erica, beheerster van onze groep.

Op haar pagina worden al haar creaties bijgehouden, het is eigenlijk een soort haakdagboek.

Het zijn creaties voor eigen gebruik, maar ook als cadeautjes en soms in opdracht uitgevoerd. Alles wordt uitgeprobeerd, nieuwe ideeën, nieuwe creaties zijn altijd in de weer.

Een like op haar pagina zou ze erg leuk vinden!

♡ DomesticHome ♡

kitty

DomesticHome is de persoonlijke pagina van Kitty, moderator van onze groep.

In 2014 is zij begonnen met haken en werd daar zo enthousiast van dat zij in 2015 haar pagina heeft opgezet.

Hier plaatst zij al haar gemaakte creaties, creaties die haar leuk leken om te maken, om als cadeau te geven maar ook maakt zij spullen in opdracht. Ze vindt eigenlijk alles wel leuk om te maken en wordt er altijd erg blij van als er weer een nieuwe uitdaging om de hoek komt kijken! En een like zou zij natuurlijk erg leuk vinden.

♡ Dani’s Crochet Art ♡

daniDani’s Crochet Art is de persoonlijke pagina van onze moderator, Daniëlle Grondman.

In Juni 2015 begon zij met haken voor het goede doel. Gelijk nadat ze haar eerste amigurumi via youtube had gehaakt ging ze zelf ontwerpen.

Door de vraag naar haar patronen is zij uiteindelijk Dani’s Crochet Art gestart. Op haar facebook pagina plaatst ze alle updates over haar nieuwe haakpatronen, give-aways en CAL’s en via haar website verkoopt zij haar patronen.


Onze friends waarmee we samenwerken

samenOns motto van 2017 is samenwerken!

Waarom zouden we concurreren als we elkaar ook kunnen helpen?

We zijn er dan ook erg trots op dat er inmiddels al meerdere mooie maar ook handige samenwerkingsverbanden zijn ontstaan met onze friends!
Op deze manier kunnen we onze leden namelijk nog meer van dienst zijn met leuke aanbiedingen en helpen wij hen graag met de verkoop/koop van handgemaakte creaties en hobbymaterialen.

♡ Snuffelhal Creatief ♡

Sinds begin 2017 hebben wij een samenwerkingsverband met Meneer Aad van De Snuffelhal Creatief. De Snuffelhal heeft momenteel een opheffingsuitverkoop waardoor er waanzinnige kortingen zijn te vinden via de webshop. Om niets van deze aanbiedingen te missen houdt Aad ons volledig op de hoogte op zodat onze leden hier als 1e van op de hoogte zijn. Deze aanbiedingen worden (met toestemming van het beheer) op onze groep geplaatst, dus wil je deze niet missen? Hou onze groep in de gaten en profiteer mee!

♡ Homemade Handicrafts ♡

Sinds 10-01-2017 werken wij samen met de groep Homemade Handicrafts. Een groep waar wij onze leden de mogelijkheid bieden hun handgemaakte creaties en hobbymaterialen te verkopen. Deze groep is uitsluitend bedoeld voor de verkoop/koop dus ben je ergens naar op zoek of wil je iets verkopen? Wij helpen je graag verder in deze groep!


Onze friends die we graag in het zonnetje zetten

♡ Haakmetsmaak ♡

laura

Haakmetsmaak is de persoonlijke pagina van Laura, “oud” beheerster van onze groep.

Sinds begin 2015 is zij begonnen met het maken van haar eigen ontwerpen en deelt zij haar ontwerpen via haar pagina.

Onze mascotte Carmen is ook door haar ontworpen! Daarnaast schrijft ze leuke blogs over haar projecten.

Een like op haar pagina zou ze erg leuk vinden! Laura, nogmaals bedankt voor je inzet op onze groep!

♡ Denisations ♡

niseDenisations is de persoonlijke pagina van Nise Juh, “oud” beheerster van onze groep.

Zij is begonnen met haken sinds eind 2013. Ze haakt van alles als ze het maar leuk vind en liever niet te veel dezelfde dingen. Ze maakt o.a omslagdoeken, dekens, kleding maar ook amigurumi, mutsen en veel newborn spulletjes voor fotoshoots.

Een like op haar pagina zou ze erg leuk vinden! Nise, nogmaals bedankt voor je inzet op onze groep!

♡ Marieke’s Haakblog ♡

mariekeMarieke’s haakblog is de persoonlijke pagina van Marieke, “oud” beheerster van onze groep.

In november 2015 is zij begonnen met haken en heeft ze inmiddels veel verschillende dingen gehaakt zoals een omslagdoek, een vest en zelfs een tas.
Haar hoofddoel blijft echter troostdekentjes en knuffels haken voor haar crisispleegkindjes.

Een like op haar pagina zou ze erg leuk vinden! Marieke, nogmaals bedankt voor je inzet op onze groep!

♡ Dekselse Potjes ♡

12963808_1218517608160210_2415311837804799535_nEind maart/begin april 2016 hebben we genoten van een fijne samenwerking met Rosalie (Dekselse Potjes)! Inmiddels misschien beter bekend als Rosa-liefs

Zij organiseerde via onze groep een leuke Mini Cal van de Dekselse Potjes van koning Willem Alexander en Koningin Maxima. De patronen van deze CAL zijn terug te vinden via onze bestanden.

Een like op haar pagina zou ze erg leuk vinden! Rosalie, nogmaals bedankt voor de leuke en gezellige samenwerking, wij hebben genoten!


Goede doelen die wij graag willen steunen

♡ Sweet Wishes ♡

karin

SweetWishes is een schattig patroon dat Klaske (Bizzy Bee Klaske) speciaal voor Karin Timmermans heeft ontworpen. Wat ontzettend lief! De verkoop van dit patroon (a €2.50) helpt Karin om te sparen voor de E-bike bakfiets die ze zo hard nodig heeft. Het patroon is te bestellen door een email te sturen naar Karin (timmermanskarin@hotmail.com)!
Update: Karin heeft inmiddels haar doel bereikt! Overige inkomsten van het patroon gaan naar verder onderzoek naar de ziekte M.S.

♡ Maak je eigen Geluk ♡

helma

Maak je eigen Geluk is een mooi patroon dat Rosalie (Dekselse Potjes) speciaal voor Helma Dunk heeft ontworpen. Wat ontzettend lief!

De verkoop van dit patroon (a €2.50) wordt volledig gedoneerd aan de Nierstichting.  Het patroon is te bestellen door een email te sturen naar  Helma (helmadunk@gmail.com)!