Swappen

Op deze pagina geven wij meer info over alle swaps die wij op onze swapgroep organiseren. Wij streven erna om al onze swaps zo leuk, origineel en goed mogelijk te organiseren en onze leden kunnen hier geheel vrijblijvend, na inschrijving, aan deelnemen.


Swappen?

swappenSwappen wil zeggen dat je iets maakt voor iemand anders en ook weer iets terug gaat krijgen, alleen weet je  dus niet voor of van wie! 

Voor onze swaps hebben wij een aparte swapgroep aangemaakt; deze groep zal een onderdeel zijn van onze huidige groep Crochet Friends. We hebben hier bewust voor gekozen omdat het organiseren van een swap veel werk is en we het zo overzichtelijk mogelijk willen houden.

Via onze swapgroep organiseren wij verschillende swaps:

 • Themaswap: 1 keer per 2 maanden
 • Grannyswap: 1 keer per maand
 • Verjaardagsswap: 1 keer per maand
 • En bij “bijzondere” gelegenheden organiseren wij extra swaps! (Bijv. Olympische Spelen)

Lid worden betekend echter niet dat je automatisch mee swapt, je bent vrij om jezelf hiervoor op te geven in het daarvoor bestemde bericht wanneer jij er zin/tijd voor hebt!


EXTRA Themaswap Augustus 2017 ♡ Retro

Sinds juni 2016 organiseren wij 1 keer per 2 maanden een themaswap. Bij deze swap haken onze deelnemers een klein brievenbus kadootje wat past binnen ons thema voor een andere deelnemer. Deze keer organiseren wij weer een extra themaswap met het thema: Retro!

retro

Wil je meedoen met onze swap?

 • Lees eerst onze Uitleg & Spelregels van deze swap zodat je weet wat de bedoeling is en welke afspraken we maken (deze zijn te vinden bij de bestanden van onze swapgroep)
 • Inschrijven voor deze swap is mogelijk tot 28 juli 2017 via het originele inschrijfbericht op onze swapgroep. De uiterste verzenddatum voor deze swap is 13 augustus 2017! (ivm de vakantieperiode kan er in overleg afgeweken worden van onze datums)

Wij wensen jullie heel veel plezier met onze themaswap!
Contactpersoon themaswap: Claudia Noë


Themaswap September 2017 ♡ Zomersfeer!

Sinds juni 2016 organiseren wij 1 keer per 2 maanden een themaswap. Bij deze swap haken onze deelnemers een klein brievenbus kadootje wat past binnen ons thema voor een andere deelnemer. Onze huidige themaswap is: Zomersfeer!

zomersfeer

Wil je meedoen met onze swap?

 • Lees eerst onze Uitleg & Spelregels van deze swap zodat je weet wat de bedoeling is en welke afspraken we maken (deze zijn te vinden bij de bestanden van onze swapgroep)
 • Inschrijven voor deze swap is mogelijk tot 25 augustus 2017 via het originele inschrijfbericht op onze swapgroep. De uiterste verzenddatum voor deze swap is 10 september 2017! (ivm de vakantieperiode kan er in overleg afgeweken worden van onze datums)

Wij wensen jullie heel veel plezier met onze themaswap!
Contactpersoon themaswap: Claudia Noë


Onze georganiseerde themaswaps:

♡ 2016
– Juni 2016: Mini Kadootjesswap – 78 deelnemers ♡ succesvol afgesloten
– Extra: Olympische Spelenswap – 28 deelnemers ♡ succesvol afgesloten
– Augustus 2016: Kleurrijke Zomerswap – 65 deelnemers ♡ succesvol afgesloten
– Oktober 2016: Halloweenswap – 42 deelnemers ♡ succesvol afgesloten
– December 2016: Kerstswap –  43 deelnemers ♡ succesvol afgesloten
– Extra: Pakjesswap- 12 deelnemers ♡ succesvol afgesloten

♡ 2017
– Februari 2017: Winterliefdeswap – 23 deelnemers ♡ succesvol afgesloten
– April 2017: Voorjaars Gevoelswap – 24 deelnemers ♡ succesvol afgesloten
– Juni 2017: Feestswap – 23 deelnemers – alle kadootjes zijn reeds ontvangen maar ivm vakantie nog niet allemaal geopend.

In ons themaswap album 2017 zullen al onze georganiseerde themaswaps van 2017 terug te vinden zijn.


Grannyswap Juli 2017 ♡ Strand

Sinds januari 2017 organiseren wij iedere maand een grannyswap. Bij deze swap haken onze deelnemers 4 grannys’s (15x15cm) die passen binnen onze opdracht voor een andere deelnemer. De huidige opdracht van onze grannyswap is: Strand!

strand

Wil je meedoen met onze grannyswap?

 • Lees eerst onze Uitleg & Spelregels van onze grannyswap, zodat je weet wat de bedoeling is en welke afspraken we maken (deze zijn te vinden via de bestanden van onze swapgroep)
 • Inschrijven voor deze swap is mogelijk tot 27 juni 2017 via het originele inschrijfbericht op onze swapgroep. De uiterste verzenddatum voor deze swap is 14 juli 2017!

Wij wensen jullie heel veel plezier met onze grannyswap!
Contactpersonen grannyswap: Joyce Sperber & Claudia Noë


Grannyswap Augustus 2017 ♡ Zomervakantie

Sinds januari 2017 organiseren wij iedere maand een grannyswap. Bij deze swap haken onze deelnemers 4 grannys’s (15x15cm) die passen binnen onze opdracht voor een andere deelnemer. De huidige opdracht van onze grannyswap is: Zomervakantie!

zomervakantie

Wil je meedoen met onze grannyswap?

 • Lees eerst onze Uitleg & Spelregels van onze grannyswap, zodat je weet wat de bedoeling is en welke afspraken we maken (deze zijn te vinden via de bestanden van onze swapgroep)
 • Inschrijven voor deze swap is mogelijk tot 14 juli 2017 via het originele inschrijfbericht op onze swapgroep. De uiterste verzenddatum voor deze swap is 13 augustus 2017!

Wij wensen jullie heel veel plezier met onze grannyswap!
Contactpersonen grannyswap: Joyce Sperber & Claudia Noë


Onze georganiseerde grannywaps:

♡ 2017
– Januari: Winterse Sprookjes – 28 deelnemers ♡ succesvol afgesloten
– Februari: Valentijn – 25 deelnemers ♡ succesvol afgesloten
– Maart: Middeleeuwen – 20 deelnemers ♡ succesvol afgesloten
– April: Pasen – 18 deelnemers ♡ succesvol afgesloten
– Mei: Bloemen – 21 deelnemers ♡ succesvol afgesloten
– Juni: Wilde Westen – 1 grannyswap is helaas verloren gegaan en wordt momenteel netjes opgelost
– Juli: Strand – deze swap is reeds van start gegaan met 19 deelnemers

In ons grannyswap album 2017 zullen al onze georganiseerde grannyswaps van 2017 terug te vinden zijn!


Verjaardagsswap 

Sinds september 2016 organiseren wij iedere maand een verjaardagsswap.  Bij deze swap haken onze deelnemers een klein brievenbus kadootje om een jarige deelnemer te verrassen op zijn/haar verjaardag.

verjaardagsswap

Wil je meedoen met onze swap?

 • Lees eerst onze  Uitleg & Spelregels van deze swap zodat je weet wat de bedoeling is en welke afspreken we maken (deze zijn te vinden via de bestanden van onze swapgroep)
 • Opgeven om mee te doen kan altijd, vul daarvoor je verjaardag in op onze kalender!
 • Ben je niet jarig maar vind je het toch leuk om eens een keer een jarige deelnemer te verrassen met een leuk kadootje of misschien gewoon een leuke kaart? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk want hoe leuk is het om iemand te kunnen verrassen met een kleinigheidje!

In ons verjaardagsswap album 2017 zullen al onze georganiseerde verjaardagsswaps van 2017 terug te vinden zijn.

Wij wensen jullie heel veel plezier met onze verjaardagsswap!
Contactpersonen verjaardagsswap: Erica Rooke & Claudia Noë.Wij besteden veel tijd en zorg aan de organisatie van onze swaps. Dit doen wij geheel vrijblijvend met heel veel plezier en dit willen wij graag zo houden. Swap je met ons mee? Dan ga je akkoord met onze uitleg en spelregels en heb je je hier aan te houden.