Swappen

Op deze pagina geven wij meer info over alle swaps die wij op onze swapgroep organiseren. Wij streven erna om al onze swaps zo leuk, origineel en goed mogelijk te organiseren en onze leden kunnen hier geheel vrijblijvend, na inschrijving, aan deelnemen.


Swappen?

swappenSwappen wil zeggen dat je iets maakt voor iemand anders en ook weer iets terug gaat krijgen, alleen weet je  dus niet voor of van wie! 

Voor onze swaps hebben wij een aparte swapgroep aangemaakt; deze groep zal een onderdeel zijn van onze huidige groep Crochet Friends. We hebben hier bewust voor gekozen omdat het organiseren van een swap veel werk is en we het zo overzichtelijk mogelijk willen houden.

Via onze swapgroep organiseren wij verschillende swaps:

 • Themaswap: 1 keer per 2 maanden
 • Grannyswap: 1 keer per maand
 • Verjaardagsswap: 1 keer per maand
 • En bij “bijzondere” gelegenheden organiseren wij extra swaps! (Bijv. Olympische Spelen)

Lid worden betekend echter niet dat je automatisch mee swapt, je bent vrij om jezelf hiervoor op te geven in het daarvoor bestemde bericht wanneer jij er zin/tijd voor hebt.


Themaswap Februari 2018 ♡ ?

Sinds juni 2016 organiseren wij 1 keer per 2 maanden een themaswap. Bij deze swap haken onze deelnemers een klein brievenbus kadootje wat past binnen ons thema voor een andere deelnemer. Het thema van onze nieuwe themaswap maken wij binnenkort bekend!

thema

Wil je meedoen met onze swap?

 • Lees eerst onze Uitleg & Spelregels van deze swap zodat je weet wat de bedoeling is en welke afspraken we maken (deze zijn te vinden bij de bestanden van onze swapgroep)
 • Binnenkort maken wij het thema van onze nieuwe themaswap bekend!

In ons themaswap album 2018 zullen al onze georganiseerde themaswaps van dit jaar terug te vinden zijn.

Wij wensen jullie heel veel plezier met onze themaswap!
Contactpersoon themaswap: Claudia Noë


Grannyswap Januari 2018 ♡ Crochet Friends

Sinds januari 2017 organiseren wij iedere maand een grannyswap. Bij deze swap haken onze deelnemers 4 grannys’s (15x15cm) die passen binnen onze opdracht voor een andere deelnemer. De huidige opdracht van onze grannyswap is: Crochet Friends
***Deze maand word onze grannyswap opgedragen aan Joyce Sperber, onze grannyswap-organisator van 2017. Rust zacht lieve Joyce….***

joyceswap

Wil je meedoen met onze grannyswap?

 • Lees eerst onze Uitleg & Spelregels van onze grannyswap, zodat je weet wat de bedoeling is en welke afspraken we maken (deze zijn te vinden via de bestanden van onze swapgroep)
 • Inschrijven voor deze swap is alleen mogelijk via het originele inschrijfbericht via onze swapgroep; deze is reeds gesloten. op 22 januari plaatsen wij ons nieuwe inschrijfbericht voor Gebruari
 • Uiterste verzenddatum van deze swap is 20 januari 2018!

In ons grannyswap album 2018 zullen al onze georganiseerde verjaardagsswaps van dit jaar terug te vinden zijn.

Wij wensen jullie heel veel plezier met onze grannyswap!
Contactpersoon grannyswap: Claudia Noë


Verjaardagsswap 

Sinds september 2016 organiseren wij iedere maand een verjaardagsswap.  Bij deze swap haken onze deelnemers een klein brievenbus kadootje om een jarige deelnemer te verrassen op zijn/haar verjaardag.

bday

Wil je meedoen met onze swap?

 • Lees eerst onze  Uitleg & Spelregels van deze swap zodat je weet wat de bedoeling is en welke afspraken we maken (deze zijn te vinden via de bestanden van onze swapgroep)
 • Opgeven om mee te doen kan altijd, vul daarvoor je verjaardag in op onze kalender!
 • Ben je niet jarig maar vind je het toch leuk om eens een keer een jarige deelnemer te verrassen met een leuk kadootje of misschien gewoon een leuke kaart? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk want hoe leuk is het om iemand te kunnen verrassen met een kleinigheidje!

In ons verjaardagsswap album 2018 zullen al onze georganiseerde verjaardagsswaps van dit jaar terug te vinden zijn.

Wij wensen jullie heel veel plezier met onze verjaardagsswap!
Contactpersoon verjaardagsswap: Erica RookeWij besteden veel tijd en zorg aan de organisatie van onze swaps. Dit doen wij geheel vrijblijvend met heel veel plezier en dit willen wij graag zo houden. Swap je met ons mee? Dan ga je akkoord met onze uitleg en spelregels en heb je je hier aan te houden.

Advertenties