Prikbord

Wij gebruiken ons prikbord voor onze mededelingen vanuit onze groep maar ons prikbord is er ook voor onze leden! Heb je een leuke tip/idee of een ander leuk/handig weetje? Neem dan contact op met het beheer van onze groep en wij brengen het graag onder de aandacht. Dit kan en mag van alles zijn, bijv een aanbieding in jouw webshop; een eigen patroon uitgebracht (gratis of koop) of misschien een leuke beurs?

 September = Feestmaand!

feestOp 15 september 2017 bestaat onze groep alweer 2 jaar en dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. De hele maand september vieren wij feest en zullen er leuke activiteiten georganiseerd worden, komen er leuke winacties en give aways…kortom we gaan er weer een gezellige boel van maken samen.

Alles wat wij rondom ons feestje organiseren zal terug te vinden zijn via ons Inspiratie Album, deze vind je *hier* Wij hebben er weer heel veel zin in…hopelijk jullie ook!

 Feestmaand Sponsoren

GiniaOnze eerste Puzzel Give Away werd gesponsord door: Ginia Mees!

Ginia ontwerpt onwijs leuke patronen, neem maar eens een kijkje op haar FB-Pagina
Daarnaast heeft ze ook haar eigen FB-Groep waar ze regelmatig gezellige CALs organiseert met haar eigen patronen. Op 9 sept gaat de CAL van Puck The Ibiza Girl van start dus neem snel een kijkje op haar groep!

Onze 1e Puzzel Give Away is inmiddels gesloten en de 5 winnaars zijn bekend gemaakt op de groep. Ginia, nogmaals bedankt voor het sponseren van onze Puzzel Give Away. Wij wensen de 5 winnaars heel veel plezier met hun gewonnen patroon!


spotshopVerder hadden we ook een super leuke Give Away die gesponsord werd door Little Haakshop.

Little Haakshop heeft een FB-Pagina waar je leuke complete haakpakketten, boeken, garens en andere leuke accessoires en cadeautjes kunt vinden. Daarnaast vieren zij hun 1-jarig bestaan met leuke verrassingen dus neem zeker een kijkje! Daarnaast hebben zij ook een eigen website waar je o.a. kunt zien op welke beurzen e.d. zij te vinden zijn.

Deze Give Away is inmiddels gesloten en de winnaar is bekend gemaakt op de groep. . Little Haakshop nogmaals bedankt voor het sponseren van onze Give Away. Wij wensen de winnaar heel veel plezier met het mooi garenpakket van 6 bollen Catania en het patroonboekje!


daniOnze 2e Puzzel Give Away werd gesponsord door: Dani’s Crochet Art!

Daniëlle ontwerpt super leuke patronen die allemaal terug te vinden zijn via haar website

Daarnaast heeft Daniëlle ook een eigen FB-Pagina waar ze updates plaatst over haar nieuwe patronen, Give Away’s en CAL’s dus neem snel een kijkje en like haar pagina zodat je op de hoogte blijft.

Onze 2e Puzzel Give Away is inmiddels gesloten en de 5 winnaars zijn bekend gemaakt op de groep. Daniëlle nogmaals bedankt voor het sponseren van onze Puzzel Give Away! Wij wensen de 5 winnaars heel veel plezier met hun gewonnen patroon


malaway

LOPENDE GIVE AWAY:
Onze 3e Puzzel-Give Away wordt gesponsord door: Mala Designs!

Mandy ontwerpt ontzettend leuke en unieke amigurumi patronen die allemaal te vinden zijn via haar website

Daarnaast heeft Mandy ook een eigen FB-Pagina waar ze updates geeft over haar patronen en andere leuke acties en ze heeft nog een eigen FB-Groep waar leden hun creaties van haar patronen kunnen delen.

Mandy geeft 5 patronen naar keuze van Mala Designs weg EN de winnaars krijgen prachtige leren labels via de post thuis gestuurd. Wat moet je hiervoor doen? Lees er alles over in het originele bericht op onze groep. Deze puzzel Give Away sluit op 21 september 20.00u


awayLOPENDE GIVE AWAY:
En we hebben nog een geweldige Give Away die gesponsord word door Crochet Friends!

Wisten jullie dat wij ook een eigen FB-Pagina hebben? Via onze pagina houden we jullie op de hoogte van alles wat er op onze groep(en) te doen is, kondigen we Give Away’s aan en delen we nog veel meer leuke en handige weetjes….handig toch?

Daarnaast hebben we nóg een leuke verrassing want als onze pagina de 750 likes heeft behaald, volgt er ook op onze pagina nog een super leuke Give Away…wat dan zal zijn maken we pas bekend bij de 750 likes!

Crochet Friends mag 1 winnaar blij maken met een geweldig boek. Wat moet je hiervoor doen? Lees er alles over in het originele bericht op onze groep. Deze Give Away sluit op 24 september


Binnenkort maken we onze 4e en laatste Puzzel Sponsor Bekend. Maar dit is natuurlijk nog niet alles….er volgen nog meer Give Away’s en andere leuke activiteiten!

 Onze winnende Omslagfoto

 CFOmslagIlse

Via deze weg willen we alle deelnemers van onze feestelijke omslagfoto-activiteit bedanken voor hun deelname. De winnende foto is de foto van Ilse Vanoosterhout geworden. Dankjewel Ilse voor de onwijs leuke foto die wij met trots op onze groep en pagina hebben mogen plaatsen!

 Patroon TIP!

Hebben jullie het al gezien? Kenzi Mispeltoy Crochet heeft weer een paar super leuke patroontjes ontworpen! Neem snel een kijkje in zijn Ravelry of in zijn Etsy Shop

ijsaria

  Heb jij een tip?

Heb jij een leuk (koop)patroon ontworpen? Een te gekke actie in jouw (web)shop? Of misschien een leuke beurs tip? En vind je het leuk als wij deze via ons prikbord delen? Laat het ons weten en we plaatsen deze graag met een directe link naar

 Friendtastic!

frindtastic

Vind je het leuk om te zien of er Crochet Friends bij jou in de buurt wonen?

Dan hebben wij iets origineels!

Iets wat het heel leuk maakt om misschien wel iets onderling af te spreken, of een haakclubje op te richten…wie weet?

Ga naar het originele bericht van onze Friendtastic, lees dit even goed door en vul in!

Hoe meer leden dit invullen hoe leuker natuurlijk…doe jij ook mee?

 Crochet Friends Market Place  

marketplaceVanaf september 2017 breiden we onze groep uit met een eigen (ver)koop/ruil groep.

Heb je handgemaakte creaties liggen waar je vanaf zou willen? Of hobbymaterialen die eigenlijk alleen maar in de weg liggen? Of misschien ben je wel ergens naar op zoek? Of wil je iets proberen te ruilen?

Word dan lid van onze verkoopgroepCrochet Friends Market Place en plaats een advertentie.

 Kom jij ons team versterken?

teamDoor alle nieuwe ontwikkelen op onze groep willen we ons team verder uit gaan breiden en zijn we op zoek naar:
– mensen die het leuk zouden vinden om het beheer van onze groep te ondersteunen als moderator op onze groep
– mensen die het leuk vinden om vertalingen te maken en ons vertaalteam te komen versterken

Heb je interresse? Stuur ons dan een mailtje naar: crochetfriends.beheer@gmail.com of stuur een pb’tje naar Claudia Noë

 Vertalingen

vertOnze groep heeft ook een eigen vertaalteam. Deze dames maken met plezier verschillende leuke NL-vertalingen voor ons.

Onze vertalingen worden alleen met toestemming van de ontwerper gemaakt en zijn speciaal voor onze leden. Onze vertalingen mogen dan ook niet buiten onze groep om gedeeld worden via andere groepen/blogs etc.

Er zijn onlangs weer een aantal nieuwe vertalingen aan onze bestanden toegevoegd.

 Onze jarige leden

Via onze groep feliciteren wij onze leden met hun verjaardag. Staat jouw verjaardag al op onze verjaardagskalender?

HappyBday

In September feliciteren wij:
1 Steef Wie
2 Rica Loos & Jacqueline van Dijk Dobbelaer
3 Ingrid Bruggeman – Bussching & Jef Spierings & Sarah Poppeliers & Monique van der Ploeg
4 Willemien Leijten Senders & Alie van Dijk & Doreen van Hof & Ellie Smits
5 Hermien Kappers
6 Yasmine Petter & An Bal & Erika Menzo – Hagedoorn
7 Nicole Raes
9 Klazien Kerzaan
10 Irene Storms
11 Nevena Kuiter
12 Lieve de Belie
16 Annie Debuysere & Ella Szor
19 Ma Aike & Els Andriessen
20 Marieke en Robby
21 Pauline Veltspruit
22 Nicolle Bothmer & Annelies van der Meijden & Peet de Jong
24 Astrid van Kooij & Jacqueline Verhallen
25 Daniëlle Zwets & Elma Douma
28 Sandra Dekker
29 Sharon van Kooten – Davis & Debsie Dylan
30 Anne Toebat

Advertenties