Info

Op deze pagina geven wij meer info over onze groepen en brengen we je op de hoogte van alles wat wij te bieden hebben aan onze leden.


Wie zijn wij?

1493027771024Wij zijn Crochet Friends: een leuke, gezellige en behulpzame online vriendenclub met als gemeenschappelijke hobby: haken. Wij zijn een actieve  haakgroep op facebook en organiseren regelmatig verschillende haak gerelateerde activiteiten waar onze leden geheel vrijblijvend aan kunnen deelnemen.

In onze haakgroep mogen leden hun gehaakte creaties laten zien, haak gerelateerde vragen stellen en kunnen zij gebruik maken van alle handige dingen die onze groep te bieden heeft. Onze groep telt inmiddels al meer dan 7000 leden en er hangt een gezellige vriendelijke sfeer binnen onze groep waar wij erg trots op zijn!

Het beheer van onze groep bestaat uit: Claudia Noë (oprichtster van de groep)
Erica Rooke, Daniëlle Grondman en Kitty van Beest-Veltkamp.


Wat hebben wij als haakgroep te bieden?

Naast de gezellige en behulpzame sfeer die in onze groep te vinden is, organiseren wij verschillende haak gerelateerde activiteiten op onze groep waar onze leden geheel vrijblijvend aan kunnen deelnemen. Via het tabblad Onze activiteiten vind je onze agenda van onze groepsactiviteiten en vertellen we er graag meer over.

Maar dat is nog niet alles! Naast onze activiteiten hebben wij nog veel meer te bieden!


Wij vertalen voor onze leden

codestyle-localization-vertalen-wordpress-5Onze haakgroep heeft een eigen vertaalteam. Regelmatig gaan wij op zoek naar (gratis) buitenlandse patronen en vragen wij vooraf toestemming aan de ontwerper om het patroon te mogen vertalen en delen in onze groep. Onze gemaakte vertalingen zijn bij de bestanden van onze groep te vinden en mogen NIET buiten onze groep gedeeld worden. Wij hopen op jullie respect en wensen onze leden veel plezier met onze vertalingen.

Heb je zelf een buitenlands patroon en zou je dit graag vertaald willen hebben? Wij helpen je graag. Stuur ons een mailtje naar: crochetfriends.beheer@gmail.com


Wij hebben een TIP-Archief

De Index Van Onze GroepOp onze haakgroep gebruiken we onze mappen als TIP-Archief Door het gebruik van ons TIP-Archief vind je op een handige manier allerlei informatie over onze groep, onze activiteiten, handige info en weetjes en wel honderden gratis NL-talige patronen.

Om het nog makkelijker te maken hebben we alles netjes onderverdeeld in verschillende categorieën met handige tabblad zodat je ook snel kunt vinden wat je zoekt.

Let op: voor het gebruik van ons TIP-Archief dien je wel lid te zijn van onze groep.

Heb je zelf een gratis NL-talig patroon uitgebracht? Breng ons op de hoogte en wij plaatsen de link naar het patroon graag in ons archief!


Volg ons op Pinterest

pinterest_logo-3

Wij hebben een eigen Pinterest account!

Hier verzamelen wij op verschillende borden nog veel meer leuke haakpatronen en handige weetjes op voor onze leden en volgers.

Onze borden worden regelmatig verder uitgebreid en aangevuld om ze zo volledig mogelijk te maken zodat e voor iedereen wel wat tussen staat, dus hou ons in de gaten en volg ons zodat je dit niet hoeft  te missen!

Heb je zelf een gratis NL-talig patroon uitgebracht? Breng ons op de hoogte en wij plaatsen de link naar het patroon graag in ons archief!


Onze Swap Groep

swapgroepWij hebben ook een eigen Swap Groep! Omdat wij er naar streven om al onze activiteiten zo goed en overzichtelijk mogelijk te organiseren hebben wij ervoor gekozen om onze swaps via een eigen swapgroep te organiseren.

Op onze swapgroep worden uitsluitend haak gerelateerde swaps georganiseerd, zo hebben we iedere maand een grannyswap en een verjaardagssswap, en om de maand organiseren we themaswap. Lid worden van onze swapgroep betekend niet dat je automatisch meedoet, dit doen we via verschillende inschrijfberichten etc.

Via het tabblad Swappen vind je meer info over onze swapgroep en alle swaps die wij hier organiseren.


Onze Reclame Groep

promootgroepOmdat we het allemaal leuk vinden om meer leden/volgers/bezoekers te krijgen, een CAL of een aktie (kortingen/give away’s etc) of nieuwe patronen onder de aandacht te brengen hebben wij ook een eigen reclame groep opgericht.

In onze reclamegroep vind je verschillende topics waar alle haak gerelateerde reclame toegestaan. Om ervoor te zorgen dat alle linken up to date blijven worden alle topics aan het einde van de maand opgeschoond en mag er ALTIJD weer volop gepromoot worden.

Dus wil je jezelf promoten? Of misschien een leuke aanbieding/CAL of wat dan ook onder de aandacht brengen? Neem dan snel een kijkje op onze reclamegroep


Onze (Ver)koop Groep

marketplaceHeb je handgemaakte creaties liggen waar je graag vanaf zou willen? Of hobbymaterialen die eigenlijk alleen maar in de weg liggen en waar je niets meer mee doet? Of misschien ben je wel naar iets op zoek? Of wil je iets ruilen?

Dan hebben wij ook een eigen (ver)koop waar onze leden geheel vrijblijvend verschillende advertenties kunnen plaatsen. Onze (ver)koop groep is uitsluitend bedoeld voor particuliere, (web)winkels kunnen hun aanbiedingen op onze reclamegroep onder de aandacht brengen.

Dus wil je ergens vanaf of ben je ergens naar op zoek? Neem snel een kijkje op onze (ver)koopgroep en wie weet kun je nog iemand blij maken.


Like onze Facebookpagina

fbpaginaNaast onze faceboekgroepen hebben wij ook een eigen facebookpagina.

Door onze pagina een like te geven blijf je volledig op de hoogte van:
– alle nieuwe ontwikkelingen binnen onze groep(en)
– onze activiteiten, give away’s en winakties die wij op onze haakgroep organiseren
– leuke en handige weetjes die wij met plezier met jullie delen
– vind je een TIP-Archief van diverse haakdiagrammen die wij netjes hebben gesorteerd in verschillende categorieën
– en brengen wij nog veel meer onder de aandacht.

Kortom: like onze facebookpagina zodat je niets meer hoeft te missen!


Contact

eMail Fotolia 4zu3Crochet Friends is ook via de mail te bereiken. Wil je iets vragen, iets overleggen of misschien iets organiseren? Of heb je vragen over een vertaling? Stuur ons dan een mailtje naar:
crochetfriends.beheer@gmail.com

 

Advertenties