Info

Op deze pagina geven wij meer info over onze groep en brengen we je op de hoogte van alles wat wij als groep te bieden hebben aan onze leden.


Wie zijn wij?

1493027771024Wij zijn Crochet Friends: een leuke, gezellige en behulpzame “online vriendenclub” met als gemeenschappelijke hobby: haken. Wij zijn een actieve groep op facebook en organiseren regelmatig verschillende haak gerelateerde activiteiten waar onze leden geheel vrijblijvend aan kunnen deelnemen.

In onze groep mogen leden hun gehaakte creaties laten zien, haak gerelateerde vragen stellen en kunnen zij gebruik maken van alle handige dingen die onze groep te bieden heeft. Onze groep telt inmiddels al meer dan 7000 leden en er hangt een gezellige vriendelijke sfeer binnen onze groep waar wij erg trots op zijn!

Het beheer van onze groep bestaat uit: Claudia Noë (oprichtster van de groep), Joyce Sperber, Erica Rooke, Daniëlle Grondman en Kitty van Beest-Veltkamp.


Wat hebben wij te bieden?

Naast de gezellige en behulpzame sfeer die in onze groep te vinden is, organiseren wij verschillende haak gerelateerde activiteiten op onze groep waar onze leden geheel vrijblijvend aan kunnen deelnemen. Omdat wij het belangrijk vinden om onze leden hierover zo goed en overzichtelijk mogelijk over te informeren zijn al onze activiteiten via het menu op onze website terug te vinden.

Maar dat is nog niet alles! Naast onze activiteiten hebben wij nog veel meer te bieden!


Wij vertalen voor onze leden

codestyle-localization-vertalen-wordpress-5Onze groep heeft een eigen vertaalteam. Regelmatig gaan wij op zoek naar (gratis) buitenlandse patronen en vragen wij vooraf toestemming aan de ontwerper om het patroon te mogen vertalen en delen in onze groep. Onze gemaakte vertalingen zijn bij de bestanden van onze groep te vinden en mogen NIET buiten onze groep gedeeld worden. Wij hopen op jullie respect en wensen onze leden veel plezier met onze vertalingen.

Heb je zelf een buitenlands patroon en zou je dit graag vertaald willen hebben? Wij helpen je graag. Stuur ons een mailtje naar: crochetfriends.beheer@gmail.com


Wij hebben een TIP-Archief

De Index Van Onze GroepOp onze groep gebruiken we onze mappen als TIP-Archief. Door het gebruik van ons TIP-Archief vind je op een handige manier allerlei informatie over onze groep, onze activiteiten, handige info en weetjes en wel honderden gratis NL-talige patronen.

Om het nog makkelijker te maken hebben we alles netjes onderverdeeld in verschillende categorieën.

De index van ons TIP-Archief vind je hier. Let op: voor het gebruik van ons TIP-Archief dien je wel lid te zijn van onze groep.

Heb je zelf een gratis NL-talig patroon uitgebracht? Breng ons op de hoogte en wij plaatsen de link naar het patroon graag in ons archief!


Volg ons op Pinterest

pinterest_logo-3

Wij hebben een eigen Pinterest account!

Hier verzamelen wij op verschillende borden nog veel meer leuke haakpatronen en handige weetjes op voor onze leden en volgers.

Onze borden worden regelmatig verder uitgebreid en aangevuld om ze zo volledig mogelijk te maken zodat e voor iedereen wel wat tussen staat, dus hou ons in de gaten en volg ons zodat je dit niet hoeft  te missen!


Like onze Facebookpagina

fbpaginaNaast onze faceboekgroep hebben wij ook een eigen facebookpagina.

Door onze pagina een like te geven blijf je volledig op de hoogte van:
– alle nieuwe ontwikkelingen binnen onze groep(en)
– onze activiteiten, give away’s en winakties die wij op onze groep organiseren
– leuke en handige weetjes die wij met plezier met jullie delen
– vind je een TIP-Archief van diverse haakdiagrammen die wij netjes hebben gesorteerd in verschillende categorieën
– en brengen wij nog veel meer onder de aandacht.

Kortom: like onze facebookpagina zodat je niets meer hoeft te missen!


Binnenkort!

  • Vanaf juni krijgen onze wekelijkse activiteiten een nieuwe look, frissen we de spelregels op en gaan we van start met nieuwe activiteiten zodat er elke dag wel iets te beleven valt op onze groep!
  • Het kost even wat tijd om alles netjes op te frissen en nog makkelijker te maken…maar binnenkort hopen we onze opgefriste groep met een nieuwe look te mogen presenteren!

Contact

eMail Fotolia 4zu3Crochet Friends is nu ook via de mail te bereiken. Wil je iets vragen, iets overleggen of misschien iets organiseren? Stuur ons dan een mailtje naar:
crochetfriends.beheer@gmail.com