Crochet along

Op deze pagina geven wij jullie alle informatie over onze CAL’s.

We hebben op dit moment GEEN lopende CAL’s op onze haakgroep lopen. Binnenkort hopen wij weer een nieuwe CAL te gaan organiseren.


Onze Dekselse Potjes CAL

Onze 1e CAL was is samenwerking met Rosalie, beter bekend als Rosa-liefs (Dekselse Potjes) waarbij we de leuke Dekselse Potjes van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima hebben gemaakt. Het patroon hiervan is terug te vinden bij de bestanden van onze groep.

FB_IMG_1470545732500

Via deze weg bedanken wij Rosalie voor de leuke en gezellige samenwerking van deze CAL, wij hebben ervan genoten!


Onze Crochet Friends Mascotte CAL: Carmen

Onze 2e CAL was ontworpen door Laura, beter bekend als Haakmetsmaak. Hierbij gingen we onze eigen Crochet Friends Mascotte “Carmen” maken. Het patroon van onze mascotte is terug te vinden op:  www.haakmetsmaak.nl/patronen/carmen!

carmen

Via deze weg bedanken wij Laura voor de leuke en gezellige samenwerking van deze CAL, wij hebben ervan genoten!


Onze Mini Mysterie Friend CAL: Breanna Konijntje

Onze 3e CAL was de Mini Mysterie Friend CAL, en was dit lieve Breanna Konijntje van Leelee Knits, het originele patroon vind je hier. Met toestemming hebben wij dit lieve konijntje mogen vertalen en omgezet naar onze Mini Mysterie Friend CAL waarbij we allerlei leuke spelletjes hadden bedacht zodat de nieuwe CAL-delen gewonnen konden worden. Onze vertaling van deze lieverd is terug te vinden bij de bestanden op onze groep.

BREANNA BUNNY


Onze Paas-CAL: Samuel Schaap

Onze 4e CAL was in samenwerking met Daniëlle, beter bekend als Dani’s Crochet Art. Hierbij gingen we het super schattige en zachte Schaapje Samuel haken. Samuel is inmiddels een kooppatroon en te vinden via haar website

Samuel

Via deze weg bedanken wij Daniëlle voor de leuke en enthousiaste samenwerking van deze CAL, wij hebben ervan genoten!


Onze Mystery Paas-CAL: Melody het Paaskuiken

Onze 5e CAL was in samenwerking met Joyce, beter bekend als Hooked by Joyce. Hierbij was het een verrassing wat we zouden gaan maken en na een paar weken kwam deze lieve Melody het Paaskuiken tevoorschijn. Melody is inmiddels een kooppatroon en te vinden via haar Etsy Shop

Melody

We zijn er onwijs trots op dat we deze CAL op onze groep mochten organiseren want dit was Joyce haar eerste ontwerp! Via deze weg bedanken wij haar voor de leuke en gezellige samenwerking van deze CAL.


Wordt jij de ontwerp(st)er van onze nieuwe CAL?

Vind jij het leuk om via onze groep een CAL te gaan organiseren en jezelf op deze manier te promoten? Dat kan! Neem contact op met het beheer van onze groep en wij gaan graag een samenwerkingsverband aan waarbij we onze nieuwe ontwerp(st)er natuurlijk volledig in onze spotlights zullen gaan plaatsen.

Advertenties