Onze activiteiten

Op deze pagina geven wij een overzicht van alle activiteiten die wij binnen onze haakgroep organiseren. Wij streven erna om al onze activiteiten zo leuk, origineel en goed mogelijk te organiseren.


Onze groepsagenda

1Er zijn een aantal vaste activiteiten die wij wekelijks organiseren op onze groep. Onze groepsagenda ziet er als volgt uit:

Maandag: vraag van de week
Iedere week stellen wij op onze groep een vraag van de week. Al deze vragen zullen in een map geplaats worden zodat deze altijd terug gevonden kunnen worden en beantwoord kunnen blijven.

Dinsdag: verzamelbericht
Iedere dinsdag word er een nieuw verzamelbericht in ons inspiratie album geplaatst. In dit topic verzamelen we foto’s, linken naar gratis patronen, pinterest borden etc van een bepaald onderwerp dat binnen ons thema past.

Woensdag: show us your W.I.P!
Iedere woensdag wordt het W.I.P-bericht geplaatst. In dit topic zijn we benieuwd naar waar jij momenteel mee bezig bent (Work In Progres). Heb je een projectje afgemaakt? Dan vinden we het natuurlijk erg leuk om deze in een nieuw bericht op onze groep te zien!

Donderdag: spelletjes dag
Iedere donderdag spelen wij op onze groep een haak gerelateerd spelletje. De 1e donderdag van de maand doen we dit met een PRIJS-Puzzel en op de overige donderdagen zullen de spelletjes gevarieerd zijn.  Spelen jullie gezellig een spelletje met ons mee?

Vrijdag: reclamebericht
Iedere vrijdag word er een reclamebericht geplaatst waar onze leden vrijblijvend haak gerelateerde reclame in mogen plaatsen voor facebookpagina’s, groepen, websites, blogs, webshops e.d. Dit bericht wordt op zondagavond gesloten.

hoeraZaterdag/Zondag: tip van het weekend
Ieder weekend gaan wij op zoek naar tips van haaktechnieken en steken die met een bepaalde letter beginnen; bijv A van afhechten, ananassteek etc.
Al deze tips worden verzameld en zullen vervolgens in ons haakinfo archief terug te vinden zijn. Deze activiteit wordt momenteel afgerond, in 2018 komen we weer met een nieuwe activiteit!

Verjaardagbericht
Wij hebben een eigen Crochet Friends verjaardagskalender waar onze leden vrijblijvend hun verjaardag op kunnen zetten.

Ben je jarig? Dan zetten we jou op je verjaardag in het zonnetje en ontvang je een felicitatie op onze groep.


Onze inspiratie albums

lenteSinds 2017 hebben wij onze activiteiten een nieuwe look gegeven en zijn wij van start gegaan met onze inspiratie albums. Dat wil zeggen dat wij iedere maand een album aan maken met een bepaald thema en onze activiteiten van deze maand hierop zullen aanpassen.

Onze inspiratie albums zijn via de index van ons TIP-Archief terug te vinden en zullen niet worden afgesloten.
Ze zijn bedoeld ter inspiratie dus alleen maar leuk als we deze samen met verder kunnen aanvullen zodat we nog meer leden kunnen inspireren!

pWat vind je in onze inspiratie albums?
– onze wekelijkse verzamelberichten
– een extra verzamelbericht waar we linken naar buitenlandse patronen verzamelen
– een patroonbericht waar onze leden hun eigen uitgebrachte (koop/gratis) patronen in mogen promoten
– en eventuele overige activiteiten die we in die maand organiseren.

Ons thema van deze maand (februari) is: Lente en daarnaast vullen we ons album Pasen nog verder aan


Onze grotere activiteiten

Naast onze wekelijkse en maandelijkse activiteiten organiseren wij ook grotere activiteiten op onze groep. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze leden hier goed over geïnformeerd worden en al deze info ook op een overzichtelijke manier terug te vinden is zijn deze activiteiten  terug te vinden via ons menu:

  • Wij organiseren verschillende CALs op onze groep
  • Wij swappen en organiseren verschillende swaps op onze swapgroep
  • Wij houden van gezelligheid en geven daarom regelmatig een feestje op onze groep. We organiseren dan verschillende activiteiten, give aways en andere leuken dingen. Wanneer we weer een feestje hebben kondigen we dat aan via onze groep, pagina en website dus hou ons in de gaten!

Give Aways of Winakties

Zou jij het leuk vinden om via onze groep een leuke give away of winaktie te organiseren? Of misschien vind je het wel leuk om onze maandelijkse PRIJS-Puzzel te sponsoren? Dat kan! Neem hiervoor contact op met het beheer van onze groep of stuur ons een mailtje en dan maken we er samen iets leuks van!


Advertenties